Lång dag i skogen

Idag har vi varit i skogen med Angelica, Grimm och Sami hela förmiddagen.

Började med att lägga spår till varandra, 45 min promenad med massor av bus som det nedan finns en hel del bildbevis på och därefter gick vi spåren.
Ebun skötte sig alldeles utomordentligt idag. Angelica hade lagt hennes och jag visste inte mer än startpunkten och riktningen. Angelica var heller inte med när vi gick spåret så det var bara till att lita på Ebun. Spårade bra, kanske att hon slog något mer än vad hon brukar göra men inte så värst mycket. Pinnsäker som vanligt och trots att hon hamnade på fel sida om en ganska så stor sten vid ett ställe lyckades hon ändå vinda in den över stenen och hoppade då över för att markera den.

Wissla fick också ett spår men det gick inget vidare idag. Tror hon var lite fundersam över vart kompisarna tagit vägen och dessutom trött efter promenaden. Tar nya tag en annan dag!

Grimm tyckte sitt spår var väldigt märkligt som jag hade gått ut åt honom -matte brukar visst inte lägga spår riktigt som jag gör!

Efter paus med det obligatoriska kaffet och mackorna i skogen provade vi på lite uppletande. Bad Angelica hjälpa mej komma igång med Wissla och det gick riktigt bra tycker jag. Nu har jag fler verktyg att använda mej av när vi är själva och tränar. Det är tyvärr alldeles för sällan vi har experthjälp med oss ut!
Grimm och Sami fick givetvis också leta lite småprylar i skogen!

DSC_0117

DSC_0119

DSC_0120

DSC_0122

DSC_0123

DSC_0125

DSC_0127

DSC_0130

Detta inlägg publicerades i Hem. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lång dag i skogen

  1. Marie skriver:

    Wissla ser kjempe stor ut på bildene. Hvor stor er hun? Tidi er enda liten.

    • agdaiskogen skriver:

      Det är inte Wissla som är kelpien på bilderna, det är en vuxen hane, Grimm.
      Wissla vägen ca 10kg nu, vet inte hur hög hon är. Hur mycket väger Tidi?

      • Marie skriver:

        Ja, jeg syns den kelpien så veldig voksen ut! Haha, godt det ikke var Wissla som så så voksen ut 😛

        Tidi veier ca 8,6 kg. Så hun er endel mindre enn Wissla da. Jeg har målt henne til 39,5 cm. Morsomt å følge med på hvordan de andre søskene vokser også 🙂

Lämna en kommentar